Вчера  Като две капки вода събра на една сцена някои

...
Вчера  Като две капки вода събра на една сцена някои
Коментари Харесай

„Като две капки вода“ събра на една сцена някои от най-обичаните български звезди

Вчера   " Като две капки вода " събра на една сцена някои от най-обичаните български звезди в обичаната Нощ на българските дуети. Зрителите на NOVA станаха очевидци на блестящ театър, отдаден на българската музика, в който участниците излязоха под прожекторите дружно с изпълнителите на едни от най-емблематичните дуети. Голяма част от имитациите съумяха да изправят публиката на крайници, а Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров не пестиха похвали.

С пета заслужена победа и този понеделник си потегли артистът Владимир Зомбори. Той се превъплъти в краля на попфолка AZIS и изпя песента " По, по, по ", а до него застана друга огромна звезда от жанра – певицата Галена. " Заблуди ме, че съм на сцената с AZIS. Невероятен беше ", призна Галена.
Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро първо показаха дуета " Стая с лилави стени " на Дони и Момчил. В ролята Дони влезе Наско от Б.Т.Р., а дружно с него бяха Момчил, както и звездите от " Каналето " - Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. " За първи път нямаше помен от Наско, имаше напълно всичко от Дони ", сподели Хилда Казасян. След него феновете видяха Християна Лоизу като Мария Илиева, а с нея беше Миро, с който дружно извършиха баладата " Ако на следващия ден няма през днешния ден ". " За първи път се любувам по този метод на песента и това ме докосна доста мощно ", разяснява самата Мария Илиева със сълзи на очи. Естрадният дует " Шик " също се качи на сцената, като в ролята на Краси Гюлмезов влезе Панайот Панайотов, а паралелно с него беше Вили Гюлмезова. " Беше ми доста драго да видя по какъв начин наподобявам в профил и доста прелестно някой да пее моя ария. Панчо, беше доста добър ", сподели Краси Гюлмезов.

Следващият дует бе " Недей да ме будиш " в осъществяване на Мария и Тино. " Беше извънредно вълнуващо да видя реплика на това парче. Беше ужасно, чувствено и за мен беше наслаждение да те виждам като себе си ", разяснява Дара Екимова имитацията на Мария. Шоуто продължи с Иво Аръков, който се оправи чудесно с облика на Константин в дуета му с Алисия " Не си ти ". " Иво се оправи просто брилянтно. Това е емблематична ария и ти я изпя идеално ", възхитена бе Алисия. Джулиана Гани и Валентин Спасов изпяха една от най-обичаните нови фолклорни песни " Сине, сине ". " Чувството е неповторимо, тъй като Джулиана ме върна 18 години обратно. Поздравления, оправи се доста добре и ще я поканим на някое наше присъединяване ", не скри страстта си Севдалина Спасова. Елена влезе в ролята на незабравимата Ваня Костова, а с нея излязоха изпълнителите от групировка Тоника Сухопътни войски и разчувстваха всички с баладата " Обич ". " С Ваня бяхме доста положителни другари. С това осъществяване оживяха мемоари и мисли ", разчувства се Веселин Маринов. "
vesti.bg

Следващия понеделник (15 април) в 20:00 ч. по NOVA феновете ще видят новите превъплъщения на звездните участници. Бутонът на шанса отреди Панайот Панайотов да бъде Горан Брегович, Иво Аръков ще извърши Верка Сердучка, Джулиана Гани ще би трябвало да имитира Lady GaGa, Мария ще пее като Рики е Повери, Елена ще влезе в ролята на Силвия Кацарова, Наско от Б.Т.Р. ще бъде Madonna, Християна ще стъпи в света на Софи Маринова, а Владо Зомбори ще се трансформира в DARA. Как ще се оправят те и кой ще грабне успеха? – разберете идващия понеделник от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР